Εισφορές

Δικαίωμα Αναστολής Τριμηνιαίας Εισφοράς

Σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του Καταστατικού, η μη καταβολή στον Κλάδο Εφάπαξ του Ταμείου της τριμηνιαίας εισφοράς εντός του τριμήνου στο οποίο αντιστοιχεί δύναται να υφίσταται κατ’ εξαίρεση και μόνο εάν ο ασφαλισμένος υποβάλλει σχετική αίτηση (κατεβάστε εδώ το έντυπο) στην οποία να αναφέρεται με σαφή τρόπο ο λόγος της αδυναμίας καταβολής αυτής λόγω ασθένειας, ανικανότητας για εργασία ή ανεργίας του ασφαλισμένου.

Το αίτημα του ασφαλισμένου για αναστολή της καταβολής τριμηνιαίας εισφοράς θα άρχεται μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου και δεν θα μπορεί να υπερβεί το διάστημα του ενός έτους. Επίσης η άσκηση του δικαιώματος αυτού θα έχει ως συνέπεια την μη πίστωση του ατομικού συνταξιοδοτικού λογαριασμού του ασφαλισμένου με πρόσθετα μερίδια κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 26 του Καταστατικού.

Περιοχή μελών

meli

Αίτηση εγγραφής

aitisi

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση :
Μητροπόλεως 12-14, 105 63 Αθήνα

Γραμματεία :
210 52 31 014
213 21 41 831
213 21 41 834

FAX :
213 21 41 822

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Νέα

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις του ταμείου.
Εγγραφή